Om Swandoo

Swandoo blev grundlagt i 2014 som et brand der ville udvikle innovative familie-livsstilsløsninger. Ved at kombinere et talentfuldt internationalt designteam med over 40 års erfaring inden for fremstilling, har virksomheden tænkt sig at blive en naturlig følgesvend for moderne familier, hvilket forbedrer trivsel hos forældre og deres børn.
Den næste generation af autostole startede med lanceringen af design award-vinderen Albert i Europa i 2019. En spændende linje af andre produkter vil følge. Swandoo har base i Wien og sin egen produktion i Suzhou, Kina.

Kontakt os

Brand-filosofi

Swandoo har som mål at dække alle børns og deres forældres behov fra fødslen til 12 år.

Produkterne er designet til at levere en uforglemmelig oplevelse på flere niveauer: for at give dig ro i sindet hver gang du bruger vores produkter. For at forenkle dit familieliv og gøre det sjovere. Og til sidst for at give dig historier, du kan fortælle og dele med andre.

I de kommende måneder vil andre produkter fuldføre autostoleudvalget, der er i overensstemmelse med barnets behovene og samvittighedsfulde forældre.

Swandoo har dedikeret deres smarte babyautostol til den berømte tyske videnskabsmand og nobelprisvinder, Albert Einstien.
Albert, der installeret i køretøjet med i-Size basen, vinder den 3. bedste score nogensinde opnået siden implementeringen af den nye testprotokol i 2015 og blev et prisvindende ikon i både sikkerhed og design.

Swandoo mener, at enhver nyfødt er speciel og fuld af potentiale, der vil blomstre med den rigtige kærlighed og støtte.

Ifølge Florian Königswenger, Senior Engineer R&D hos Swandoo:

”Vi elsker udfordringen med at forenkle produktet og samtidig flytte sikkerhed til næste niveau. Det er meget spændende for os og kræver meget opmærksomhed på hver eneste detalje. ”

Nicolas Gonzalez-Garrido, chefdesigner, understreger:

” Som forældre, der udvikler produkter til vores egne børn, anerkender de forskellige priser, kvaliteten af det arbejde, vi udfører, med så meget kærlighed, omsorg og dedikation. Som et lille team er vi meget ydmyg og priserne motiverer os til at fortsætte med at arbejde i flere løsninger for at hjælpe andre familier, som vores, til at opnå en bedre og gladere livsstil."

Design award-vinderen

German design award 2019

Reddot Design Award 2017